Axel Karlssons

Gräsdalsgatan 2, 653 43 KARLSTAD

Kök

Kök hos Axelkarlssons Elonkarlstad

 

Vårt Köks team består av (från vänster) Peter Jonas och Marcus alla med gedigen mångårig erfarenhet av kök. 

Vi hjälper till att göra ditt drömkök från ide till att själva bygget är klart. Självklart tar vi ansvar i hela bygget och ser till så måtten är rätt och att byggare och elektriker kommer på rätt ställe.Boka gärna ett köksmöte med oss. Vi behöver endast måtten på rummet och var avlopp sitter.Vi anpassar tider så gott det går så vi får ett första möte då vi intervjuar er på era ideer och sätter in de tillsamans med våra kunskaper så ni blir så nöjda som möjligt i ert nya kök.

Klicka här för att komma i kontakt med oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smedstorp är ett svenskt kvalitets kök från skånska österle. Som kör med kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling. Här kan man välja och vraka samt anpassa köket efter huset och inte tvärt om. Smedstorp har inga kök liggande på¨lager utan tillverkar efter våra köks ritares ritningar på så sätt finns en uppsjö med skåp i olika bredder och mått samt en mängd olika lösningar till förfogande.

 Klicka här för att kolla i nya katalogen.

 

 

 

 

 


Bäcklunda är ett fint kök med bara 4-6 dagars leverans tid då alla luckor och lådor finns på vårt centrallager. Även priset imponerar och kan väll jämnföras med alla levrantörer. Jämnför man med smedstop finns ett mer kompakt sortiment med luckor och lådor.

Klicka här för att kolla i nya katalogen